دسته : طرح های توجیهی و کارآفرینی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 73 KB
تعداد صفحات : 31
بازدیدها : 287
برچسبها : طرح توجیهی پروژه کارآفرینی
مبلغ : 4000 تومان
خرید این فایلطرح توجیهی و کارآفرینی احداث مرغداری گوشتی به ظرفیت 10000 قطعه
خلاصه طرح :
احداث و ایجاد مرغداری گوشتی ده هزار قطعه ای در زمین استیجاری كه مدت زمان اجاره حداقل 10 سال می باشد. مدت زمان اجرائی طرح تا زمان بهره برداری حداكثر به مدت یكسال می باشد و از ابتدای سال دوم بهره برداری از طرح آغاز می شود. و در طول چهار سال و با احتساب یكسال اول كه به عنوان تنفس در نظر گرفته می شود متقاضی می تواند ظرف مدت
5 سال وام اعطائی را به طور كامل پرداخت نماید.
2- مقدمه :
از بین طرحهای خدماتی، تولیدی و خدماتی- تولیدی و …، طرحهای تولیدی از ریسك پذیری بسیار بیشتری برخوردار هستند. در ضمن میزان سود یا بازگشت سرمایه طرحهای تولیدی با توجه به میزان سرمایه اولیه در كوتاه مدت نسبت به طرحهای خدماتی بسیار ناچیز است. ولی بازگشت سرمایه و سود آن در طرحهای تولیدی در درازمدت قابل مقایسه با طرحهای خدماتی می باشد. از طرف دیگر در اكثر طرحهای تولیدی حداقل سرمایه اولیه لازم جهت شروع و راه اندازی طرحها بسیار سنگین می باشد. با توجه به دلایل ذكر شده شروع اكثر طرحهای تولیدی مخصوصاً در بخش كشاورزی كه به خاطر عوامل مختلف مانند آفتها و بیماریها و حوادث و بلایای طبیعی ریسك پذیری بالاتری نسبت به سایر طرحهای تولیدی صنعتی دارند، برای فارغ التحصیلان بخش كشاورزی بسیار مشكل است. هر چند در حال حاضر با حمایت بانك كشاورزی تسهیلات بسیار مناسبی برای شروع چنین طرحهای كشاورزی به فارغ التحصیلان پرداخت می گردد، ولی با توجه به دلایل ذكر شده در ابتدای بحث به نظر می رسد كه راهكارهایی جهت به ثمر رسیدن تسهیلات اعطائی باید جستجو گردد.
در این راستا مطالعاتی جامع همراه با آزمایش عملی نتایج حاصله از مطالعات توسط متقاضی در مورد مرغداری گوشتی صورت گرفته است. در مورد مرغداری گوشتی از نظر جواز به طور كامل اشباع شده است، ولی میزان مرغ گوشتی تولید شده بسیار كمتر از ظرفیت جواز صادر شده است. زیرا اكثر مرغداری های بزرگ در مناطق آلوده قرار داشته و به علت عدم چاره جوئی صاحبین مرغداریها برای كنار آمدن با شرایط ایجاد شده، این مرغداریها یا خالی مانده اند و یا برای مصارف به غیر از مرغداری به كار می روند. و در نهایت اگر خیلی خوشبین باشیم مرغداری توسط صاحبان آن برای چند دوره اجاره داده می شود. پس میزان تولید از میزان پتانسیل به مراتب كمتر است.
در مورد مرغداری گوشتی بخش اعظم سرمایه اولیه موردنیاز به ساخت مرغداری و مهمترین قسمت آن خرید زمین موردنیاز مرغداری اختصاص می یابد. برای كاهش این سرمایه موردنیاز می توان به جای خرید زمین، از زمینهای استیجاری به مدت زمان حداقل دوره بازپرداخت و برگردانده شدن سرمایه استفاده كرد. همچنین به جای ساخت سالنهای سوله ای شكل و بسیار مقاوم می توان از سالنهای ضربی با به كار بردن مصالح كمتر استفاده كرد. تا اولاً میزان سرمایه اولیه موردنیاز به شدت كاهش یابد. و ثانیاً در طول مدت طول عمر ساختمان های احداث شده وضعیت مالی متقاضی به حدی بهبود خواهد یافت كه هم به خرید زمین و هم به ساخت سالنهای جدید با تكنولوژی روز مبادرت خواهد كرد و ساختمانهای قدیمی به عنوان انبار و تاسیسات جانبی مرغداری مورد استفاده قرار خواهد گرفت.